Qui som?

EL PROJECTE

QUI SOM

Benvinguts al Bressol de la Taronja, el cor de Carcaixent on la passió per l’agricultura es combina amb la conservació de la nostra estimada herència cítrica. Som una associació dedicada a la promoció i preservació del patrimoni únic que ens defineix: la taronja, símbol de la nostra identitat.

Compromís Ambiental

La nostra dedicació al medi ambient és ferma i inabalable. Al Bressol de la Taronja, adoptem pràctiques agrícoles ecològiques i sostenibles que respecten el cicle natural de la vida i promouen la biodiversitat. Creiem fermament en l’equilibri entre la producció i la preservació, assegurant-nos que les generacions futures puguin gaudir d’un món tan ric i viu com el que tenim avui.

Innovació i Tradició

El nostre cor batega al ritme d’una tradició que ha passat de generació en generació, però els nostres ulls miren cap al futur. La innovació en les tècniques de cultiu i en el processament de la taronja ens permet millorar la qualitat i el sabor que el nostre nom representa, tot mantenint les arrels que ens lliguen a la terra de Carcaixent.

Comunitat i Cultura

Al Bressol de la Taronja, la comunitat és la nostra força vital. Celebrem i compartim la cultura rica i diversa que la taronja ha creat al nostre voltant. Des d’esdeveniments comunitaris fins a programes educatius, esforcem-nos per teixir la tela de la societat més estretament, unint a les persones amb la passió per la terra i el que aquesta ens proporciona.

Pre – intro

Vols ser un de nosaltres?

col·labora

som bressol

COMPROMIS

Ens comprometem a connectar amb la comunitat, compartir el nostre coneixement i cultivar un futur on la cultura, la natura i l’agricultura coexisteixen en harmonia.

Unir-se al Bressol de la Taronja és més que formar part d’una associació; és ser part d’una família que valora la terra, celebra la cultura i acull a tots aquells que comparteixen el nostre somni d’un món més verd.