Comisions de Treball

Uneix-te a les Comisions de treball del Bressol de la Taronja

En el cor de Carcaixent, on les arrels de la nostra cultura cítricola s’estenen tan profundament com les dels nostres arbres, el Bressol de la Taronja no només cultiva fruites, sinó també comunitat. Cada gota de suc reflecteix la passió i dedicació de tots aquells que contribueixen al nostre llegat agrícola i cultural.

Ara es el moment, estem en l’última oportunitat de mantindre aquest patrimoni i la nostra forma de viure, per a la qual cosa, hem pensat organitzar-nos i començar a moure diferents comissions de treball, que totes juntes pensem que abarquen totes les possibilats de futur.

Tria en quines comissions t’agradaria participar, pot ser mes d’una i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Descobreix les Comissions de Treball

1. Organització de la Mostra de la taronja.

Aquesta comissió és el cor dels nostres esdeveniments. Ací, planifiquem i coordinem la futura mostra del proper any. Si tens idea d’organització, propostes d’exposicions, events o actuacions, etc.. Aquesta és la teua comisió.

2. Divulgació, sensibilització i formació.

Les persones d’aquesta comissió són les nostres educadores i comunicadores. Encarregades de compartir la nostra cultura, el nostre producte i ampliar-nos coneixements a través de tallers, xerrades i materials didàctics. Si tens una passió per ensenyar i conectar amb la gent, aquesta comissió pot ser el teu lloc.

3. SIPAM (sistemes importants de patrimoni agricola mundial).

Aquesta comissió es centra en la preparació de la documentació de la SIPAM, per tal de ficar en valor el nostre patrimoni i paisatge, per a que siga reconegut a nivell mundial com es mereix. La conservació i promoció del nostre patrimoni agrícola, treballant per reconèixer i protegir els sistemes de cultiu únics de la nostra regió, el nostre regadiu històric, etc. Si vols protegir i valorar el nostre patrimoni aquesta comisió espera les teves idees.

4. Reglament de la marca de qualitat bressol de la taronja.

Per ficar en valor els noastres cítrics i diferenciar-los de la resta, estem treballant una marca de qualitat, on es defensen els estàndards de qualitat dels nostres productes i la vinculació al patrimoni històric que ens fa únics. Aquesta comissió treballa per assegurar que tot el que portem al mercat representa el millor de Carcaixent. Cal preparar un reglamet dùs i de pertenència a la marca. Si tens clar quins factors enas diferèncien i ens fan únics, la teva aportació serà crucial aquí.

5. Associació Bressol de la taronja.Organització, estatuts, etc

Ens cal una organització on capiguem tot/es i que represente el sentir del moviment del bresssol. Cal redactar els estatuts que així ho facen. Si creus que el tema associatiu és el teu fort, aquesta pot ser la teva comisió.

6. Patrimoni i cultura del bressol.

Els membres d’aquesta comissió són els guardians de la nostra història i tradicions. Si et motiva la preservació de la cultura i l’herència històrica, en aquesta comissió podràs ajudar a mantenir viu el llegat del Bressol de la Taronja


Uneix-te a Nosaltres!

Ara que ja saps una mica més sobre cada comissió, esperem que trobis la teva vocació entre nosaltres. Recorda, cada contribució és un pas cap a un futur més ric i vibrant per a la nostra comunitat del Bressol de la Taronja.


    *Aquest procés pot tardar una mica, paciència per favor